Resultaten voor Springkasteel kopen

Springkasteel kopen
Springkasteel kopen
Iedereen zal er plezier aan beleven. Onder de rubriek ideeen vindt u inlichtingen over onze gebruiksklare concepten een wedstrijd ganzenspel bordspelen. U kunt onze spelen ook kopen. Raadpleeg hiervoor de rubriek Verkoop.
Springkasteel
Het betreft hier onze basisspringkastelen tot 5x6 meter. Deze zijn allemaal in een heel leuke en kleurrijke uitvoering. Huur een overdekt springkasteel een springkasteel met figuren of met een glijbaan. Voor elke feestje hebben we wel iets geschikt. De vermelde huurprijzen zijn geleverd incl. BTW exclusief transportkosten afhankelijk van de leverplaats. U kan de springkastelen ook door ons laten op-en afbouwen mits het betalen van een supplement. Haalt u het springkasteel liever af in ons magazijn? Geen probleem u ontvangt dan zelfs 15% korting op de huurprijs. De huurprijs is voor 1 dag.
springkasteel huren
Vraag hier vrijblijvend informatie en prijzen en we zullen u zeker een aantrekkelijke offerte kunnen maken op maat. Alles is mogelijk bij ons. Van spotgoedkoop tot eender welk budget u in gedachten heeft. Van springkasteel huren tot attractie boeken alsook catering partytenten of feestmateriaal om van elk feest een fantastische topper te maken. Bij ons kan je goedkope springkastelen huren in Vlaams Brabant en omstreken! Rodeo is geschikt voor jong en oud. Plezier gegarandeerd op elk feest! Durf jij het aan? Maak je feest onvergetelijk en huur een van onze catering mogelijkheden zoals Suikerspin of popcornmachine frietkraam aan huis.
Springrid Verkoop en verhuur van Springkastelen, Tenten Attracties.
Wist u dat een springkasteel zelf ophalen en plaatsen eigenlijk niet zo moeilijk is? Bovendien bespaar je een flink bedrag en mag je het de dag voordien ophalen en de volgende dag terugbrengen indien dit niet verhuurd is. Waarom kopen bij springrid? lees voor
Internetsnelheid Testen
ZappyOuders Forum Toon onderwerp springkasteel kopen? forum Zappy.be.
Vind het best gevaarlijk als je kindje nogal wild tekeer gaat, zou het zelf niet kopen, dan eerder nog even wachten en een trampoline met net rond. RE: springkasteel kopen? door een beetje een kenner 08 jul 2007, 0031.: Een trampoline is nog gevaarlijker dan een springkasteel! Kijk hier voor meer informatie
hema verzekeringen
Verhuur attracties Cosmos Events.
6500, Springkasteel Circus Clown 3x3m slide peuterzone Bekijken Offerte aanvragen. 7000, Springkasteel Happy Clown 3x45m, Bekijken Offerte aanvragen. 8500, Springkasteel Indiaan 3x4m slide Bekijken Offerte aanvragen. 9500, Springkasteel Jungle 4x5m Bekijken Offerte aanvragen. 10500, Springkasteel Piraat 4x5m Bekijken Offerte aanvragen. hier voor meer informatie
investment casting
Springkastelen Jumperke Verkoop.
Compact springkasteel met glijbaan Prijs excl btw.: Gewicht: 100 kg. meer info Koop Nu. Springkasteel met obstakels en glijbaan Prijs excl btw.: Gewicht: 140 kg. meer info Koop Nu. Springkasteel met obstakels en glijbaan Prijs excl btw.: Gewicht: 140 kg.
Gebruikte springkastelen in goede staat. Jero-rent.
Verhuur van springkastelen, tenten en attracties. Gebruikte springkastelen in goede staat. Zoals steeds zijn er tweedehands springkastelen te koop. Deze structuren zijn steeds in goede staat, en kunnen ter plaatse gecontroleerd worden. Ook ander materiaal is op aanvraag beschikbaar. Na telefonische afspraak kunnen deze steeds bij ons in het magazijn bekeken worden, en na goedkeuring onmiddelijk meegenomen worden.
Tweedehands springkasteel producten van Airquee Hadektoys.
Op wat moet u letten als u een tweedehands springkasteel koopt? Er zijn wat belangrijke punten voor de aankoop van een tweedehands springkasteel. Tweedehands springkasteel kopen. Unieke draaiton met klimmuur Tetris en Packman Deze draaiton is nieuw en is een demo model.
Standaard springkasteel kopen? Diverse thema's' JB Inflatable.
Het model standaard springkasteel is het meest gangbare model wat verkrijgbaar is bij JB-Inflatable. Hieronder vind u standaard springkastelen met de meest uiteenlopende themas en kleuren. Circus met zittende clown. Jungle met Gorilla. Disco multi-thema 45m., Disco springkasteel 4m. Interactief Standaard springkasteel.
Springkastelen verkoop Huppeldepup springkastelen.
Waarom niet via uw eigen springkasteel met uw bedrijfslogo of productinformatie. HUPPELDEPUP kan zorgen voor het beheer, het onderhoud, het stockeren en het plaatsen van het springkasteel op de door u uitgekozen evenementen. Wij garanderen u een vlotte service, correcte afspraken, en een proper springkasteel.

Contacteer ons