Meer resultaten voor springkasteel volwassenen

springkasteel volwassenen
springkasteel huren - Home Verhuur attracties Producten Springkastelen Springkasteel.
Vanaf de tweede huurdag kan u de springkastelen huren aan de helft van de prijs. Sorteren Nieuw oud. Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. Per pagina 9. 6500, Springkasteel Circus Clown 3x35m, slide Bekijken Offerte aanvragen. 6500, Springkasteel Circus Clown 3x3m slide Bekijken Offerte aanvragen.
Hier kunnen ook volwassenen zich een hele dag uitleven op sp. Sint-Niklaas Het Nieuwsblad.
Met Big Bounce introduceert festivalorganisator Yourin nu ook een springkastelenfestival in Vlaanderen. Op elk communiefeest zie je nonkels en tantes met enige afgunst kijken naar de kinderen die uit de bol mogen gaan op een springkasteel. Dat bracht ons op het idee om volwassenen de kans te geven om zich effectief uit te leven op springkastelen. Lees meer over ons
springkasteel volwassenen
70 springkastelen voor volwassenen Sint-Niklaas Regio HLN.
Sint-Niklaas Een 70-tal springkastelen en opgeblazen attracties, vier podia met onder meer een MNM-stage met Gers Pardoel en Jebroer en nu al bijna achtduizend enthousiaste volwassenen die een ticket hebben bemachtigd: de eerste editie van het festival The Big Bounce op recreatiedomein De Ster morgen lijkt nu al een voltreffer te worden.
springkasteel huren aalst
Salto in Sint-Niklaas! Dit festival laat volwassenen zich uitleven op springkastelen.
Salto in Sint-Niklaas! Dit festival laat volwassenen zich uitleven op springkastelen. 20 april 2017. Viel het jou ook al op hoe op communiefeesten steevast een troep tantes en nonkels vol jaloezie naar de kinderen die rondspringen op het springkasteel staan te kijken?
Springkasteel
Jero-rent Verhuur van springkastelen, tenten en attracties.
Er bestaat ook de mogelijkheid om het door u gekozen springkasteel online te bestellen. Bekijk daarom snel ons aanbod van springkastelen. buiten de categorie van springkasteel verhuren wij ook hindernisbanen. dit zijn grote springkastelen met obstakels die ook uw evenement of feest. deze hindernisbanen zijn ook geschikt voor volwassenen.
Antwerpen krijgt springkastelenfestival voor volwassenen De Standaard."
Antwerpen krijgt er deze zomer een festival bij: Summer Bounce, een springkastelenfestival voor volwassenen. In het buitenland zijn springkastelenfestivals voor volwassenen al een tijdje bijzonder populair, vooral in Aziƫ, de UK en Nederland. Met SummerBounce hebben we nu na Big Bounce ook in Belgiƫ een tweede festival waar meerderjarige festivalgangers zich naar hartenlust kunnen uitleven op luchtkussens in alle maten en vormen.
Springkastelenfestijn voor volwassenen VTM NIEUWS.
Op" elk communiefeest zie je nonkels en tantes met enige afgunst kijken naar de kinderen die uit de bol mogen gaan op een springkasteel. Dat bracht ons op het idee om volwassenen de kans te geven om zich effectief uit te leven op springkastelen, vertelt organisator Geert Torfs in de kranten van Mediahuis.
Springkastelenfestival trekt 5.000 volwassenen binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Deel op Whats app. 1 Ook volwassenen blijken nog in voor een middagje op een springkasteel archiefbeeld. Ik" voel dat ik oud aan het worden ben, zucht Christel. Ze heeft zich net uitgeleefd in een van de zeventig springkastelen in recreatiepark De Ster.
Big Bounce vzw laat volwassenen feesten op springkastelen Heist-op-den-Berg Gazet van Antwerpen.
Het Big Bounce Musicfestival vindt plaats op zaterdag 15 juli, een dag later organiseren ze nog een gezinsdag op hetzelfde terrein op de Herentalsesteenweg. Het idee om volwassenen te laten bouncen op de beats van djs kreeg vorig jaar vorm nadat Kato Coppens en Clara Dupont in Amsterdam zelf op een soortgelijk evenement waren beland.

Contacteer ons