Zoeken naar springkastelen jumperke

springkastelen jumperke
Home Verhuur attracties Producten Springkastelen.
We specialiseren ons in het aanbieden van springkastelen in leuke thema's. Met onze unieke modellen weten we vast en zeker ook te scoren op uw feest of evenement. Onze springkastelen zijn steeds in goede staat en voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer weten
thuisinhendriks.nl
Springkastelen Jumperke Verhuur van springkastelen.
Enkele sfeerbeelden en realisaties.: Jumperke is een verhuurbedrijf gevestigd te Berlaar. Wij zijn begonnen met enkele springkastelen maar hebben op korte tijd een veel breder aanbod gecreëerd. Met ondertussen meer als 200 springkastelen zijn we één van de grotere om niet te zeggen de grootste in de regio geworden althans wat springkastelen betreft.
Verhuur springkastelen
Gastenboek Jumperke Berichten en sfeerbeelden van onze klanten.
Naam: Geert Verstrepen. Gepost op: 26/09/2017. Punten over tevredenheid.: Vriendelijkheid bij levering en ophaling.: Netheid van de springkastelen.: Leverings en ophaaltijd perfect gerespecteerd. Plaats een bericht. Bel 0478 99 95 46. 2017 Jumperke Verhuur Springkastelen 2590 Berlaar 0478/999.546 info@jumperke.be Website by zenweb.
http://www.vreugdenhilstijlmeubelen.nl/klassieke-bankstellen
BAR4 SPRINGFUN Springkastelen Jumperke tijdens 4. Facebook.
En tussen al dat lekkers door ook nog wat goed nieuws voor de kids: we zetten voor jullie natuurlijk weer wat leuke springkastelen Springkastelen Jumperke tijdens 4 BEATS BITES. Kwestie van alles goed te laten verteren. Springkastelen Jumperke Verhuur van springkastelen.
verhuur springkastelen Tentenverhuur Starshade Pagodetenten Stretchtenten feesttenten.
Wie zijn wij? Voor de verhuur van springkastelen werken wij samen met een vaste partner die hierin gespecialiseerd is, JUMPERKE uit Berlaar. De mensen van het Jumperke staan, net als wijzelf, garant voor proper materiaal dat steeds tijdig geleverd en opgehaald wordt.

Contacteer ons