Op zoek naar buitenspelen huren?

buitenspelen huren
Gepetto: volksspelen huren, kopen.
10.02.2014 Volksspelen en attracties reuze spelen in hout XL spelen Sitemap Gepetto. Welkom bij Gepetto! Gepetto heeft houten spelen en allerlei attracties voor jong en oud in petto. De meeste spelen worden op ambachtelijke wijze in onze ateliers vervaardigd. Aangezien ons werk tevens onze passie is, trachten we onze spelen zo aangenaam en mooi mogelijk te maken.
buitenspelen huren - De huur van stoelen kan op afhaal of leverbasis.
In onze verhuurassortiment bieden we u een ruime keuze aan diverse stoelen aan voor uw feest of evenement. Zo verhuren we standaard en luxe klapstoelen, maar u kan ook comfortabele stapelstoelen of mooie designstoelen huren. Ook kan u kiezen voor stijlvolle barkrukken. De huur van stoelen kan op afhaal of leverbasis.
Volksspelen huren Volksspelen Vlaams Brabant.
Prijs per dag btw. Voordelige pakketten van 4 spellen aan 60 incl. Pakket 1: Riboulette Zig zag Ringwerpspel Slingerpad Reserveer dit pakket. Pakket 2: Kazenspel Tafelbowling Pluimert Visspel Reserveer dit pakket. Pakket 3: Hengeluuuh Trekbal Bagatelle Top bal Reserveer dit pakket. Registreer Dan Hier
www.parketdepot.be
Spelen verhuur Springstad.
De springkoe is geschikt voor zowel binnen als buiten. 10 Kegels met IPS systeem 7500, / dag. Deze kegels kan men plaatsen in de vorm van een cirkel, rechte lijn, ver van elkaar voor de grote en kort bij elkaar voor de kleinste.
sea life blankenberge
Jero-rent Verhuur van springkastelen, tenten en attracties.
Er bestaat ook de mogelijkheid om het door u gekozen springkasteel online te bestellen. Bekijk daarom snel ons aanbod van springkastelen. buiten de categorie van springkasteel verhuren wij ook hindernisbanen. dit zijn grote springkastelen met obstakels die ook uw evenement of feest.
lening op afbetaling
Binnen en buitenspelen Partyverhuur Van Lente Groente Fruit, Catering Verhuur.
Registreer dan hier. Home Binnen en buitenspelen. Binnen en buitenspelen. Spelletjes voor binnen en buiten, voor jong en oud. Van bingo tot koemelken. Verras de kinderen met een eenvoudig op te bouwen pannakooi of sumoworstelaarpakket. Deze spelletjes doen het altijd goed!
Zeskampspelen huren, Oud-hollandse spelen verhuur, Sport en Spelverhuur, Apeldoorn, Ochten, Deil, Rijssen.
Maak hier uw keuze uit oud-hollandse spelen, zeskampspelen en nog veel meer. Heeft u vragen of mist u iets, laat het ons weten! Nog veel meer. Wij hebben voor het 21 diner van onze dochter, alles gehuurd bij Huur hoeft niet duur.
Verhuur van Volksspelen Attractieverhuur Dries.
Cannonball Trekkatapult met Doel. 4 op een rij. Luxe games 4 stuks. Springkastelen zijn beslist dé specialiteit van Attractie Verhuur Dries! U kan bij ons een springkasteel huren in verschillende formaten, kleuren en themas, en dit altijd aan een zacht prijsje!
Verhuur Attracties in Belgie Nederland Fun Company BV.
Veilig spelen in de mobiele speelwagen ballenbad. Draaimolen 26 Kids. Deze draaimolen biedt plaats voor 26 kinderen. Ga als een echte gladiator het gevecht aan met je tegenstander. Speel het Bingo spel wel heel eenvoudig met deze automatische Bingo machine.
mega spelen, spelletjeskist, buitenspelen www.kinderschatkisten.be.
Neem het zeker eens tegen elkaar op met onze grote versies van enkele zeer leuke spelen. Wij bieden al onze spelen afzonderlijk aan maar u kan onze spelletjeskist bij ons huren met hierin al onze spellen voor slechts. 50 per dag.

Contacteer ons