Resultaten voor huur springkasteel prijs

huur springkasteel prijs
springkasteel huren - Home Verhuur attracties Producten Springkastelen Springkasteel.
Vanaf de tweede huurdag kan u de springkastelen huren aan de helft van de prijs. Sorteren Nieuw oud. Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. Per pagina 9. 6500, Springkasteel Circus Clown 3x35m, slide Bekijken Offerte aanvragen. 6500, Springkasteel Circus Clown 3x3m slide Bekijken Offerte aanvragen.
Opblaas artikelen Feesten 2dehands.be.
De Cock Walter. SPRINGKASTELEN TE HUUR VOOR AL U FEESTJES Een reservatie boeken voor Nieuwjaar, voor volgend jaar te plaatsen is de prijs 10 % Grat. gisteren 0931: Temse. groot springkasteel te huur 70euro/dag feest verjaardag. springkasteel te huur 6x4m ook nog andere springkastelen te huur ook party tafels, tenten, stoelen, mooie laung-bar met led verlichting WEES. Lees Hier Verder
garagedeur
De Nar Springkasteel verhuur Springkastelen regio Heist-op-den-Berg.
volksspelen
Home ACAJEUX Springkastelen.
ACAJEUX is tevens verdeler van PARTYSPACE de Nr 1 in Belgiƫ voor alle soorten tenten en toebehoren. Neem voor het gamma een kijkje op www.plooitent.com, voor bestellingen prijs, leveringen en afhalingen kan je bij ons terecht. Springkastelen maxi giant. Hindernisbanen, ballenbaden Spelen.
huur springkasteel prijs
Springkasteel huren Fun.be. 247. retour.
Zet op verlanglijst. Springkasteel Tiger De Tijger. Vanaf 15000, / dag. Zet op verlanglijst. Springkasteel T Is Feest. Vanaf 9000, / dag. Zet op verlanglijst. Springkasteel Tricky Het Kasteel. Vanaf 15000, / dag. Zet op verlanglijst. Springkasteel Wout De Astronaut.
huur springkasteel
Kantonis Group // Springkastelen.
Dit leuke springkasteel brengt de zomer in geen tijd naar jouw feest. Afmetingen: 12m x 4m x 6.5m l x b x h., Prijs: 150 per dag, 200 voor 2 dagen. Ook in aparte delen te huur.: Beach eiland: 100 per dag, 150 voor 2 dagen.
Verhuur attracties Cosmos Events.
Huur een overdekt springkasteel, een springkasteel met figuren of met een glijbaan. Voor elke feestje hebben we wel iets geschikt. De vermelde huurprijzen zijn geleverd incl. BTW exclusief transportkosten afhankelijk van de leverplaats. U kan de springkastelen ook door ons laten op-en afbouwen mits het betalen van een supplement. Haalt u het springkasteel liever af in ons magazijn? Geen probleem, u ontvangt dan zelfs 15% korting op de huurprijs. De huurprijs is voor 1 dag. Vanaf de tweede huurdag kan u de springkastelen huren aan de helft van de prijs.
Springkasteel huren? Ruime keuze aan SPRINGKASTELEN.
Een springkasteel huren bij Springpallieterke? Een zeer leuke attractie huren? Zeer ruime keuze springkastelen attracties! Waar feesten fun is! Heb je een feestje op het agenda staan een verjaardag, trouwfeest, BBQ, opendeurdagen, schoolfeest of een ander even, huur dan snel een springkasteel.
Springkasteel huren aan scherpe prijs Vio.
Beschikbare filiaal: de springkastelen worden enkel in ons filiaal te Zwijndrecht uitgeleend. Extra te voorzien: de springkastelen zitten opgeborgen in een kleine aanhangwagen dus voorzie zeker een wagen met trekhaak en een derde nummerplaat wanneer u het springkasteel komt ophalen.

Contacteer ons