Meer resultaten voor springkasteel met waterglijbaan

springkasteel met waterglijbaan
Home Verhuur attracties Producten Springkastelen.
We specialiseren ons in het aanbieden van springkastelen in leuke thema's. Met onze unieke modellen weten we vast en zeker ook te scoren op uw feest of evenement. Onze springkastelen zijn steeds in goede staat en voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen.
Springkastelen Cosmos Events.
Met onze unieke modellen weten we vast en zeker ook te scoren op uw feest of evenement. Onze springkastelen zijn steeds in goede staat en voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen. Voor de huur van een kwalitatief en origineel springkasteel aan een eerlijke prijs bent u bij ons aan het juiste adres! meer
springkasteel met waterglijbaan
Met glijbaan Archieven Springkasteelkempen.be.
Wanneer het KMI storm, zware wind of hevige regen voorspelt, kan je een gehuurd springkasteel of attractie gratis annuleren of van datum verplaatsen. Let op, dit kan enkel tot 24u op voorhand en steeds in overleg met onze mensen. Recent bekeken producten.
Springkasteel
Springkasteel 4 m met glijbaan naar het kleine zwembad en klimmuur.
De meest benadrukte plaatsen van naden zijn versterkt. Met betrekking tot de veiligheid, de Montmirail heeft zeer sterke netten aan de zijkanten van het springkasteel om uw kinderen te beschermen terwijl ze spelen. De Montmirail is een compleet speeltoestel dat uw kinderen zal verrukken. Het springkasteel zal ze urenlang vermaken dankzij de klimmuur, de 50 plastic ballen en een waterglijbaan.
Springkasteel
Waterglijbanen DreamLand.
Happy Hop waterglijbaan Cannons. Waterglijbaan 3D Shark Bite. Vergelijk Meer aan de vergelijking toevoegen Toegevoegd. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Mis geen enkele actie! Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Mis geen enkele actie! Mee met de laatste trends.
http://www.verkeerservicezuidholland.nl/
Springkastelen met glijbaan op maat gemaakt Hadektoys.
Airquee springkasteel met glijbaan Onze populaire springkastelen met glijbaan hebben sfeerrijke themas, u kiest uit een heel ruim aanbod decoraties, zonder. Springkasteel met glijbaan overdekt AQ2108. Een Airquee springkasteel met glijbaan kunt u de dag van vandaag niet meer wegdenken op een kinderfestijn.
Dk-Rents Springkastelen en Attractieverhuur Springkasteel huren www.dk-rents.be.
Dubbele pret dus. Of U nu op zoek bent naar een springkasteel of combo, glijbaan al dan niet met water of een interactief spel, U vindt hier zeker het nodige om er een topevent van te maken. Ook voor ballondecoratie, straatanimatie, customisatie attracties, display-ontwikkeling, kunnen wij u bijstaan.
grote kastelen.
Bij mooi weer geschikt als waterglijbaan om nat te spuiten. Afmetingen: L 6 m x B 6 m x H 3 m. Springkasteel met dak en grote glijbaan. Afmetingen: L 18 m x B 45, m x H 35, m.
Springkasteel huren Antwerpen Saltus.
Afmetingen lxbxh: 52m, x 4m x 4m. Aantal kinderen: max. Promotie op woensdagnamiddag: 110. Al onze prijzen zijn inclusief BTW! Online reserveren Meer informatie. Overdekt springkasteel met 3D hond en glijbaan! Afmetingen lxbxh: 52m, x 6m x 4m. Aantal kinderen: max.

Contacteer ons